top of page

WIE IS IRENE

_DSC4771 kopiëren.jpg

Mijn naam is Irene van der Sar - Bouwmeester. Ik woon al jaren in het mooie Alteveer in Drenthe. Samen met ons gezin wonen we daar op een melkveebedrijf. Een aantal jaren geleden merkte ik dat ik de balans in mijn leven een beetje kwijt was en minder kon genieten van alle dingen dat het leven biedt. Ik ben daarom zelf op zoek gegaan.

Na vele cursussen over bewustwording, cursussen Reiki 1 en 2 en de NLP practitioner, besloot ik ook nog een tweejarige opleiding Holistisch Therapeut aan mijn persoonlijke ontwikkeling toe te voegen. Ik ben er na deze opleidingen echt van overtuigd geraakt dat iedereen de balans in zijn of haar leven wel eens kwijt is. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Denk hierbij maar aan het verliezen van je onderneming, je baan, het omgaan met rouw of het ouder worden op zich. Zelf denk ik dat bewustwording en persoonlijke ontwikkeling er toe bijdragen om in je eigen kracht te komen en eenieder in staat is om deze kracht terug te vinden. Wanneer je in je eigen kracht staat en weet wat je wilt, waar je van geniet en wanneer je je er bewust van bent dat ook negatieve dingen bij het leven horen, kun je weer krachtiger in het leven staan en genieten door je eigen keuzes te maken. Persoonlijk leiderschap!

Door mijn eigen ervaringen wil ik graag intuïtief, zorgzaam, maar soms ook confronterend de ander weer het leiderschap over zijn/haar eigen leven laten nemen. Zelf ben ik mij er van bewust geworden dat verbinding voor mij ontzettend belangrijk is. Verbinding niet alleen met andere groepen, andere mensen, de natuur, maar juist ook de verbinding met mezelf. Wat wil ik en welke keuze is daar voor nodig? Natuurlijk zijn er in mij ook schaduwkanten en zijn er in mijn leven dingen gebeurd waar ik moeite mee heb gehad. Niet alles is gemakkelijk, maar dat heeft mij wel bewust gemaakt van de keuzes die ik anders kan maken. Het heeft me ook geleerd om verbinding met mezelf te maken, het heeft me kracht gegeven en gemaakt tot degene die ik nu ben. Wanneer je de balans bent kwijtgeraakt, zou ik graag in verbinding met jou willen kijken hoe jij de verbinding met jezelf weer kunt krijgen.

bottom of page