top of page

REIKI-HOLISTISCH THERAPEUT-AROMATOUCH

Reiki is een groot onderdeel van de opleiding Holistisch Therapeut. Reiki is een eenvoudige maar bijzondere helingstechniek en vindt zijn oorsprong in Japan. Reiki is het Japanse woord voor universele energie. Deze energie is overal aanwezig en stroomt door elke levensvorm. De energiestromen in het menselijk lichaam kunnen verstoord raken. Dat kan worden veroorzaakt door niet verwerkte ervaringen, stress of een ongeval. Wanneer je zelf te weinig levensenergie hebt, voel je je lusteloos en heb je nergens zin in. Door Reiki te ontvangen, verbetert dit. Reiki geeft rust en een diepe ontspanning in zowel lichaam als geest. Dit alles door de handen van een behandelaar. Verder werkt Reiki kalmerend en ontspannend. Een Reiki behandeling wordt dan ook door de meeste mensen als zeer prettig ervaren. Reiki is bij uitstek geschikt voor stress gerelateerde klachten. Veel van de symptomen van stress uiten zich fysiek, maar komen vaak voort uit het denken. Een Reiki behandeling is geen behandeling die alles kan oplossen. Het kan je wel helpen klachten op te lossen. Bij klachten dient echter altijd een huisarts of specialist geraadpleegd te worden. Reiki kan wel goed ondersteunend zijn bij een genezingsproces. Al met al is het gewoon ook fijn om een behandeling te krijgen. Helend en ontspannend!!

Bij een Reiki behandeling kunt u gewoon uw kleding aanhouden.


Ook een AromaTouch massage ontspant en heelt! 
AromaToch massage is een klinische benadering om etherische oliën toe te passen. Er word tijdens deze massage gewerkt langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contact punten van de rug en voeten.
Het doel van deze AromaToch massage  is het sympathische en het parasympatische zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen. De massage maakt gebruik van verschillende soorten etherische olie die zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring, waarbij de ontvanger weer helemaal in balans komt.

ruimte%201_edited.jpg
bottom of page