top of page

PARTNER VROUW&VERBINDING

Vrouw&Verbinding is op 20 december 2012 opgericht door Gerda Duin, vanuit een verlangen om een bijdrage te leveren aan meer bewustwording en vrouwelijk leiderschap. De eerste workshop vond plaats in januari 2013 en vanaf dat moment is Vrouw&Verbinding in korte tijd uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bewustwording, heling, (spiritueel) leiderschap en authentiek ondernemerschap.

 

De filosofie en de intentie van Vrouw&Verbinding is gericht op het (h)erkennen van het grote potentieel wat iedere vrouw in zich draagt. Daarnaast is het gericht op het hervinden van een stuk authentieke kracht. Gerda Duin richt zich hierbij op verschillende invalshoeken, die uiteindelijk allemaal leiden tot meer leiderschap. Uiteraard staat het thema ‘in verbinding zijn’ altijd centraal. In verbinding met jezelf, met anderen, met de natuur en ook met de niet zichtbare spirituele wereld.
 

De vrouwencirkel vierkant.jpg

Vrouw&Verbinding zet zich in om in verschillende provincies binnen Nederland (en deels in België) een infrastructuur op te zetten en aan te bieden, zodat stappen zetten naar bewustwording voor meer mensen laagdrempeliger en toegankelijker gaat worden.

 

Om dit te kunnen bewerkstelligen is Gerda een samenwerking aangegaan met een aantal vrouwelijke onderneemsters, die goed binnen de filosofie van Vrouw&Verbinding passen. Vanaf augustus 2021 starten deze partners van Vrouw&Verbinding in een aantal provincies met het organiseren van vrouwencirkels. In de toekomst zullen er ook zo nu en dan landelijke evenementen gaan plaatsvinden.

Op de Facebookpagina van Vrouw&Verbinding kan je de actuele en toekomstige ontwikkelingen volgen. Voel je ook welkom om de Vrouw&Verbinding partner pagina te bezoeken en ontmoet het hele team!


 

Mijn naam is Irene van der Sar - Bouwmeester en in 2020 ben ik een partner van Vrouw&Verbinding geworden. In de regio Drenthe ga ik de vrouwencirkels organiseren. Deze vrouwencirkels gaan één keer per seizoen plaatsvinden. Op mijn Facebookpagina Coaching Irene  kan je de actuele evenementpagina’s vinden.

 

Ik kijk ernaar uit om jou in de toekomst op één van de Vrouw&Verbinding Vrouwencirkels te ontmoeten. Je bent meer dan welkom! 


 

Als partner van Vrouw&Verbinding zijn de door Gerda Duin ontwikkelde Zielsrouteplanner kaartendeck en kaartendeck De Uitnodiging  ook bij mij verkrijgbaar.

_DSC4559.jpg
_DSC4824.jpg

Zielsrouteplanner kaartendeck

De fluistering van jouw ziel brengt je naar huis

Het Zielsrouteplannerkaartendeck  is een prachtig en waardevol coach-tool voor de ziel. Dit kaartendeck met 55 zielscodes, 55 zielskompassen en 55 coachoefeningen/rituelen werkt energetisch door op het niveau van jouw hart en jouw ziel. Je kunt nu op pad en een mooie verdieping ondergaan met dit leefstijl concept.  De woorden en de rituelen vormen een kompas en een leidraad voor jou zolang als jij dit wilt.  De Zielsrouteplanner is intuïtief tot stand gekomen met de energie van spirituele gidsen en engelen en heeft een hoge en zuivere trilling. De Zielsrouteplanner is voorzien van een uitgebreid geschreven ‘handboek’ en geeft jou handvatten en ondersteuning op jouw unieke zielspad. Wanneer jij regelmatig een nieuw zielskompas raadpleegt

maak je een diepe transformatie door. Je komt meer in verbinding met jezelf, de ander en ‘de bron’. Ook brengt de Zielsrouteplanner je meer in verbinding met jouw zielsmissie en ondersteunt jou ook bij het uitvoeren hiervan. Het Zielsrouteplannerkaartendeck heeft op veel mensen al een diepe indruk gemaakt. Dit mooie kaartendeck bevat ook 55 rituelen voor meer verdieping, groei en inzichten. Je kunt hiermee  een (spirituele) verdieping maken en groeien in jouw authentieke kracht. Ieder moment is geschikt om te starten en je zal spoedig positieve veranderingen ervaren

Extra:
– Je ontvangt een mooi inwijdingsritueel, om vertrouwd te raken met de Zielsrouteplanner en om je energetisch af te stemmen op je eigen zielspad

– Je krijgt toegang tot een besloten Facebook Zielsrouteplanner groep exclusief voor mensen die een Zielsrouteplannerkaartendeck hebben aangeschaft (extra service, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden)

€ 49,95 incl. btw, exclusief verzendkosten

Deuitnodiging3.jpg

Het kaartendeck bevat een mooi vormgegeven boekwerk met 260 bladzijden, geschreven vanuit een krachtige, aardse stroming. Het kaartendeck is ook zeer geschikt om toe te passen in coaching en energetisch proceswerk, inclusief een kaartlegging speciaal voor coaches €46,00 incl. btw, exclusief verzendkosten.

Wil je één of beide kaartendeck(s) aanschaffen? Bestel ze dan via de webshop of stuur een mailtje.

Kaartendeck De Uitnodiging
De Uitnodiging is een diep transformerend kaartendeck, met 50 zielscripts die hart en ziel diep raken. Daarnaast zijn de 50 kleurrijke illustraties, de kroon op dit prachtige kaartendeck, waarmee je een intense innerlijke reis gaat maken. Via de scripts en de illustraties, ontvang je leiding van de gidsen, engelen en voorouders. Het kaartendeck brengt je in verbinding met je zielsmissie en helpt je herinneren wie je werkelijk bent. De uitgebreide scripts hebben een helende en liefdevolle uitwerking, ook zetten de boodschappen aan tot meer authenticiteit en innerlijk leiderschap. Ieder script is voorzien van een mooie extra ‘uitnodiging’ tot meer verdieping en alle 50 boodschappen staan voor een inwijding in verbinding met je hogere zelf en het spirituele rijk.

bottom of page